Laminaatvloeren

Wanneer u een vloer van laminaat gaat leggen dan kunt u uit verschillende merken. Enkele van de bekendste merken zullen hieronder kort worden toegelicht.

Het bekendste merk van laminaatvloeren is toch wel Quickstep. Er wordt wel eens gezegd dat een vloer van Quickstep niet zomaar een laminaatvloer is. De kwaliteit van Quickstep laminaat is uitstekend. Maar Quickstep levert behalve laminaat voor de vloer ook ondervloeren, plinten, profielen en accessoires.

Een ander bekend merk dat laminaatvloeren verkoopt is Berry Floor. Dit merk heeft een uitgebreid assortiment, waardoor er zeker iets bij zit wat u mooi vindt. Ook levert Berry Floor, naast laminaatvloeren, ook ondervloeren, plinten en profielen om uw vloer helemaal mee af te maken.

Het merk Meister biedt ook laminaatvloeren, ondervloeren, plinten en profielen aan. Meister onderscheidt zich van andere merken door opvallende dessins aan te bieden voor de laminaatvloeren.

Balterio, Krono en CanDo zijn ook merken die laminaatvloeren aanbieden. Ook bieden zij ondervloeren, plinten en profielen aan voor een optimale afwerking van uw laminaatvloer.